Chicago Pneumatic

Miért épp a Chicago Pneumatic?

Fontosabb felhasználói előnyök:

  • Egyszerű üzembehelyezés: Az egyszerű automatikus vezérlőkkel ellátott, légtartályra szerelt kompresszor kész az azonnali üzemelésre.
  • Könnyű karbantartás: A karbantartás során szinte egyetlen  panelt sem kell eltávolítani, ezt segíti elő az átgondolt konstrukció.
  • Csökkentett energiafogyasztás: A csavar technológiának köszönhetően a CPN akár 35%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos dugattyús kompresszorhoz képest.
  • Állandó nyomás: A sűrítő elem működéséből adódóan képes  nyomásingadozások nélkül a folyamatos légszállítást biztosítani.
  • Új generációs kompresszor fejek: Az új generációs kompresszor sűrítő elemek garantálják a magas szintű hatékonyságot, tartósságot és annak a gyártónak a megbízhatóságát, amely évente több mint 25 000 sűrítőt szerel össze.

A 100 évvel ezelőtt alapított Chicago Pneumatic felismert egy piaci hiányt és ettől kezdve folymatosan úttörőként kezdeményezve, elégíti ki a piaci igényeket ma és a jövőben egyaránt.

1889-ben John W. Duntley felfigyelt arra, hogy különösen az építőmunkásoknak olyan szerszámok kellenek, amik akkor még nem álltak rendelkezésre. Megalapította a Chicago Pneumatic Tool Company-t, és azt az élethosszig tartó küldetést tűzte ki maga elé, hogy az összes iparág és vállalat számára biztosítsa a siker eléréséhez szükséges eszközöket. Az évek során Duntley tovább gyarapította a cégét a termékfejlesztés révén, folyamatosan ragaszkodva a termékminőséghez és megbízhatósághoz. A Chicago Pneumatic név ismert lett, és a munkások szerte a világon nagyra becsülték a szerszámokat tartósságuk és megbízhatóságuk miatt, melynek köszönhetően a kemény munka könnyebbé vált, és mert ezeket az eszközöket úgy fejlesztették ki, hogy a különleges igényeket is kielégítsék. Mára a Chicago Pneumatic egy világszerte ismert márkanév lett, amely szinte az összes iparág számára kínál számtalan terméket és alkalmazást. Büszkén jelentjük ki, hogy a Chicago Pneumatic neve még ma is egyet jelent a megbízhatósággal, tartóssággal és vevői értékkel.

A sikerre alapozva

Dugattyús kompresszoraival, csavarkompresszoraival és sűrített levegős megoldásaival a Chicago Pneumatic az ipari projektek tökéletes partnere, az alkalmazások széles köre és a gépjárműipar számára. Az Ön kompresszorainkkal és berendezéseinkkel kapcsolatos tapasztalatai kulcsfontosságúak a számunkra a termékfejlesztés és a folyamatos siker szempontjából. Küldetésünk az, hogy minden időben biztosítsuk az eredményességét. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a munka elvégzéséhez mindig a megfelelő sűrített levegős megoldást kínálhassuk az Ön számára.

Az emberek

A Chicago Pneumatic család tagjai: termékfejlesztők, értékesítők, forgalmazók, ügyfelek, mindannyiukban van egy közös dolog. Szenvedélyünk a teljesítmény. Tudjuk, hogy minden Chicago Pneumatic szerszámgép, kompresszor, generátor, légkalapács tökéletesen illeszkedik a különleges vevői igényekhez. Büszkék vagyunk a Chicago Pneumatic több mint 100 éves történetére, és szeretünk büszkélkedni a legújabb Chicago Pneumatic termékfejlesztésekkel.

Elhivatottság

A Chicago Pneumatics munkatársai számára a teljesítmény nem csupán a termékekről szól. Nagy hangsúlyt fektetünk üzleti partnereink és vevőink teljesítményére, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy amennyire csak lehetséges, megkönnyítsük a Chicago Pneumatic-kal történő munkát. Együtt, egymást segítve dolgozunk azon, hogy még inkább eredményesek tudjunk lenni, és megmutatjuk, hogy a Chicago Pneumatic termékek hogyan is képesek együtt a jobb teljesítményre.

Teljesítmény

A Chicago Pneumatic munkatársainak a teljesítmény a szenvedélyük – megszállottjai a saját szakemberi teljesítményünknek, a termékeink teljesítményének és kollégáink, valamint partnereink teljesítményének.

A Chicago Pneumatics munkatársainak a teljesítmény a szenvedélyük.