Gardner Denver

Gardner Denver-t 1859-ben alapították Amerikában. A világ (egyik) legjobb ipari kompreszszor-, ventillátor-, szivattyú- (stb.) gyártója, mely 34 országban van jelen. A Gardner Denver sûrített levegõs termékeket és szolgáltatásokat úgy tervezték, hogy hatékony, megbízható, és hihetetlenül könnyen használható legyen. A Gardner Denver amerikai és európai gyártóbázisaival, a sűrített levegő technika egyik vezető gyártója és megbízható partner.

Gardner Denver a világ egyik vezető gyártója a magas alapú dugattyús, csavarkompresszorok és forgólapátos kompresszorok, pneumatikus ellenőrzések, folyadékgyűrűs szivattyúk és hókotró a különböző ipari és közlekedési alkalmazások, szivattyúk használt olaj-és ipari piacokra, folyadék-átrakó berendezés szolgáló vegyi, kőolaj, és az élelmiszeripar, és feltéve, légkezelő és eredeti pótalkatrészek.

Termékeinket és műszaki megoldásainak értékesítését a többcsatornás, világméretű elosztási rendszerek, és a használt alkalmazások szinte minden piaci szektorban, kezdve az ipari mozgás, a környezeti folyamatok, az energia-termelést.

Gardner Denver tervez, gyárt, a piacok és a szolgáltatások az alábbi termékek ipari és kereskedelmi alkalmazások: csavarkompresszor, dugattyús, forgólapátos, dugattyús, oldalcsatornás fúvók, és folyadékgyűrűs szivattyúk és alapú rendszerek. Azt is előírják, légi ellenőrzési rendszereket, hogy az Ön értékeli a cég sűrített levegő használata. Ezen kívül gyártunk egy változatos csoportját a szivattyúk használt olaj-és földgáz-fúrás, szervizelése és a termelés, valamint a vízsugár használt rendszerek az ipari tisztítás és karbantartás.